torsdag

hej gott folk. uppdateringar är jag som sagt ganska dålig på. men jag är väl tillbaka nu, för den här gången.
hej och hå. sedan sist har vi bla flyttat. vi bor numera på Harcort Green 6. Precis runt hörnet från vår förra lya. det är näjs. Flyttade nu förra helgen och vi har börjat bo in oss riktigt bra med massa pappersmän på väggarna och en och annan byggnad och familj. Nu väntar vi bara på Emilies solnedgång och att viska hitta den perfekta lampskärmen...

Jobbet flyter på som vanligt, förra veckan va väldigt bra, denna veckan mindre bra och mer förvirrad.
Familjen var på kortvisit förra veckan och fick se Dublin från den ljusa och soliga sidan. Dock hörde jag det ryktas om att Ebba tyckte det var sådär spännande och tyckte det vart skönt att lämna denna "skitstaden". Jaja, det var trevligt att ha dom här iaf.

Baletten var ganska spännande. Hade det varit gratis och legat runt hörnet hade jag nog fortsatt, men det gör det som sagt inte och därmed fick det räcka med en gång för mig. höhö.
Igår vart det dags för Millas hemkommst. Tiden går så himla fort, och det var redan 6 v sedan hon for. Jag och Johanna for till flygplatsen för att se till att hon och vännen Anna kom hem ordentligt. Känns skönt att ha henne hemma igen :)

Förrförra söndagens utflykt till Bray är ju klart väldigt nämnvärd, helt underbar vårdag vare då jag och Emilie tog Darten till havet och vandrade upp för en jättekulle. På väg ner gick vi visserligen jättevilse i taggsnår och branter. Men vi kom ner tillslut och fick vänta på mat i 40 min på restaurangen då vi behövde den som mest.
Nej, nu måste jag bege mig till arbetet igen. I helgen äre söndagsledigt och om vädret tilllåter utflyktar vi nog med pannkakor i någon park runt hörnet :)

12-15 april tar vi förresten semester från Dublin och far till våren i Paris :)


ett helvete eller två.

jotack igår upplevde jag något mycket obehagligt. Man skulle kunna kalla de världens sämsta dag. Mycket mer att säga om den finns de väl inte förrutom att inget gick vägen, alls. jag ville inte bara dö under lunchrushen utan fram tills jag kröp ner i min säng.
men nu är den iaf över och imorrn äre onsdag :)
brabra

ett fall

och flera lösningar.

Dagarna rullar på och jag är dålig på det här med uppdatering. Men det känns som att livet håller på att ordna upp sig.iaf lite grann. Ända sedan i måndags gick jag och emilie i hoppfulla tankar inför lägenhetsvisningen runt hörnet. I torsdags vart det dags och vi begav oss till centrat där 4 andra förväntansfulla tjejpar stod och väntade. Vi blev hämtade och gick inte över gatan til de lite slummigara lägenheterna utan svängde av till harcourt green, med trädgård och gräs och grönt, fast det var iofs mörkt. Väl på stället tog de in ett tjejpar i taget för att prata och visa runt. Vi var sist ut, precis efter fransyskorna som befann sig i rummet i eeevigheter. Men det visade sig vara en bra taktik för 30 min senare satt vi i vardagsrummet i vår nya lägenhet mitt uppe i någon slags avskedsfest bjöds de på 43 likör och mjölk, vi betalade vår deposition och promenerade hem utan att riktigt fatta vad som hänt. Så nu blire flytt den 19 februari :)

Jobbet fungerar bättre och bättre, och det är bara under lunchrushen som jag vill dö. Arbetskollegorna är trevliga och kommer alla från olika ställen vs att det endast pratas engelska, dock med lite obegripliga accenter i mellanåt.

Fritiden fylls på bästa sätt med diverse ingetspecielltalltmöjligt. Det som hinns med och man har lust med. Men på torsdag ska jag gå ytteligare lite längre vad det gäller fritidssysselsättning. Jag ska testa balett. Alltså nybörjarbalett. Ja, det är sant och ja, välkomen att skratta åt mig. Men ja tycker de ska bli spännande. Så gör ja de för mina drickspengar oxå :)

I onsdags var vi på discodans på crawdaddy igen. Det var näjs som vanligt vilket ofta också betyder att torsdagen inte är lika näjs. Men den vart helt ok. I fredags kom Johanna och våldgästade mig med vin, nudlar och lite flapjacks vilket också vart trevligt. Nu ska jag diska vårt jätteberg bestående av disk, disk och disk, därefter damsugA innan jag ska fika på bewleys kl 5.

ha en bra vecka 6

 

RSS 2.0