sparlost forsvinnande

Aaaaaaaah! Blir alldeles jattetrott pa blogg.se. I ett forsok att publicera ett inlagg forra veckan fuckade allting upp sig och bara forsvann. Men jag gor att nytt forsok idag.
Den sparlost forsvunna uppdateringen handlade framforallt om min syn pa sondagar. Fran att ha varit angest till att ha blivit basta dagen. Sondagarna i London fylls av ledighet, lugn, folk och till mestadels Brick Lane och avokado. Jag alskar det.

De senaste veckorna har bara sprungit forbi. I 2 veckor har jag arbetat pa office. Dagar som tills mestadels bestar av konditionstraning och skor, stress och ett fetesmile. Men jag trivs. Folket ar jattetrevligt och ungefar i min egen alder. Denna veckan borjade Vera, en tjej fran vaxjo, dar och efter att ha pratat lite med henne sa visade det sig att hon kande min kusin anton. Jag slutar aldrig att forundras over hur liten varlden ar.

Idag ska jag traffa upp Emilie efter hennes jobb och sen blire utgang i Shoreditch med forparty i Brick Lane. Fast forst ut i solen och handla gronsaker pa marknaden.

sen borde jag klippa min lugg och farga mitt har. men det blir nog en senare historia...

halsningar fran ett soligt och trivsamt london

jobb

he. jag har fatt jobb! pa mandag borjar jag pa office, en skoaffar. en bra sadan till och med. sa det ar najs och kanns hur bra som helst. sa jag stannar ett tag till :)

i ovrigt har det varit en bra vecka, dock med lite klump i magen eftersom jag borjat fa lite jobbangest och har vetat om intervjun sen i tisdags och verkligen velat ha det.
men i tisdags traffade jag emilie och tanken var att fara till primerose hill, men regnet kom och bestamde sig for att stanna. sa vi drack kaffe och tankte ga pa gratisspelning med the young knives. men det visade sig pa nagon vanster vara slutsalt sa vi kopte vin och gick pa gratisclub (mother) istallet. sadar stalle men vi hade riktigt roligt eftersom vi traffade massa trevligt folk.

igar kom jag hem till dukat bord. eller nastan... maria hade lagat alldeles for mycket mat sa jag fick smaka, eller smaka ar kanske att underdriva, jag blev iaf jattematt. efter dadlar pa det gick jag, helly och maria ut pa powerwalk in mot stan. vilken stad jag flyttat till. aven fast det var morkt vart de anda ljust och folk var ute pa vandring eller satt och at. till och med sommarvarmen hangde kvar i luften. jag trivs. 

ikvall ska vi ut och, ja vi kan val kalla de fira. de blir koko club efter jen slutat.

sen maste jag bara saga att det ar himla kul att ni kommenterar for da forstar jag att nagon laser bloggen och det blir mycket roligare att skriva mer.

hej

wow

wow, kul helg. helt galet.
i fredags kom jen och halsade pa  mig i shadwell. vi delade pa ganska mycket vin och for sen till brixton och kubbade. eller ja ungefar sa. vi traffade ylwa, daniel och en van pa besok. hur bra stalle som helst. sa fruktansvart roligt. how does it feel to be loved. 60-talsmusik blandat med 90-talsindie, ungefar. efter konstant dansande borjade jag min hemfard cirkus kvart i 3. bussen gick till piccadilly dar jag bytte till nr 15 som jag efter ett tag isag gick at fel hall. hppade av och fick byta igen och var hemma 4.

upp och pa inervju pa selfridges. de va kul, men jag passar nog inte dar ens lite grann. sen var jag och fixade intervju pa fcuk till pa mandag och darefter lamnade jag cv pa foyles jazz cafe.

efter detta holl jag pa att avlida av utmattning sa jag for hem. sen kom jen och vi langfikade rabarberpaj.darefter bestamde jag mig for att folja med emilie pa houseparty vid old street. vilket var en danskfest med massa danskar, en och annan svensk och nagon engelsman. hu trevligt som helst. blir sa glad och imponerad av folk som verkligen alskar det dom arbetar med. nagra var typ film-hej-och-ha. gjorde film, rklam och musikvideor. resten var musiker eller arbetslosa. och alla sa himla trevliga och ganska nyinflyttade. efter halva kvallen visade det sig att en av tjejerna som jag pratat lite mer med tydligen var sangare i alphabeat, ho. ovantat och otippat. fast nar hon val sa det sa kannde jag igen henne ganksa snabbt eftersom hon tillsammans me sitt band och brevid alla filmreklamer med kiera knightley sitter uppklistrae pa de flesta vaggar i tunnelbanan.

sen glomde jag min mobil hos emilie, vilket var klumpigt och jattadummt.ska fara dit nu och se om hon ar hemma och vaken. hoppas pa det basta

halsningar fran agnes i ett gratt men trevligt london

vantan och rastloshet

Hej
jag lever fortfarande dock ar det i dag dagen som jag for forsta gangen kanner mig uttrakad. har varit hemma hela dagen, ensam, dock med min oerhort spannande och bra bok. Druckit pulvekaffe, last bok och druckit lite mer kaffe. det ar den dar telefonen som aldrig vill ringa. den gor mig nevos och jag sitter hela tiden och tittar pa den. jag behover verkligen snart hora att den ringer! jag behover pengar och sysselsattning.

mitt tubekort gick ut idag och det finns ingen mening att kopa nytt forran jag ska ta mig nagonstans. dom pengarna kommer till battre anvandning som sparade.

pa tal om nagot mycket mer uppmuntrande sa fick jen jobb igar. sa pa mandag borjar hon pa topman. fett najs :)

och i forrgar var jag och fikade med emilie, en svensk tjej fran gavle tror jag om jag inte minns fel som jag letade boende med innan jag for hit. vi var pa ett valdigt mysigt fik i angel. det var sa trevligt att vi drog vidare till en av hnnes favoritpubar dar vi stannade ett tag innan jag for tillbaka till shadwell.

na, tillbaka till verkligeheten, boken och det eviga vantandet nu och hoppas pa battre nyheter nasta gang. 

har forresten kopt en tval och stadat toalett och dusch idag ocksa

Hej London

Hej. Tankte fran borjan att jag skulle avlagga ett rel omfattande inlagg om vad som pagar har borta. Det kommer itne bli sa eftersom jag ar trottare an en jattetrott, ja nagot jattetrott iaf.

Jag anlande hit i torsdags. Som vanligt vart de strul med det mesta pa farden. Ja, framforallt flyget. Men jag hade tur och fick folja med trotts att incheckningen stangt. Pa kvallen blev det lite utgang vilket var sadar. Musik som inte riktigt var som den borde och trotthet som smog sig pa.

Fredagen tillbringades med att soka jobb. Ho, 5 stallen hade jag lamnat cv pa da dagen var slut. Sadar insats, men jag tanker vara krasen ett tag. lordagen tillbringade jag pa lite rundvandring i bla notting hill, efter att jag insett att de va fel stalle att leta efter jobb pa. Pa kvallen var vi och klubbade pa nagon after school, back to school eller va de nu kan ha hetat, det var najs och jag hittade en nattbuss att fara hem med.

Igar var jag ute och sokte ungefar lika manga jobb som i fredags. Pa eftermiddagden ringde aven topshop om en intervju. Sa dar var jag idag kl 12. Gruppintervju pa 7 pers. Inte helt at skogen men da vi fick springa runt i affaren och leta en outfit som vi sedan skulle salja blev jag lite nervos och kom pa mig sjalv med att upprepa allting. Men de skulle hora av sig inom en vecka.

Men nu ska jag fara hem, tror jag. hej

RSS 2.0