pannkaksonsdag

då var ännu en onsdag till ända. snart är det tom mars.
ska precis gå och lägga mig så är egentligen för trött för att skriva något vettigt och intressant.

iaf<, jenny kom hem i onsdags, för en vecka sen. onsdag som även var emilies födelsedags och bjöds på öl. fredag spenderades i mitt rum tillsammans med emilie, jenny, fran och vin. näjs kväll till följd av sovmorgon, städa-rummet-dag och underbar vår. mötte upp emilie vid brick lane och drack kaffe och shoppa på boots.
på kvällen blev det sen utgång med random people, tjo. söndag död och därefter ny vecka som innebar pancake tuesday, vilket jag missade och fick ta igen idag istället. massa små pancakes som jag gräddat i vårt alldeles speciella pannkaksjärn som man bara vänder på när man ska vända pannkakan. fett gammal men funkade perfa. lagom klara till desperate housewives som slutade proppmätt. nite


vårluft

okej, idag var det vår i london. iallafall i luften. värme, inte varmt, men värme.

iallafall, helgen spenderades i frankrike, närmare bestämt i montpellier. for fredags morse, väldigt, väldigt tidigt. kort sammanfattning blir sushi, fest, mera fest, lite mer sushi och små tupplurer + SOL. dock blev det lite problematiskt då vi planerat att fara hem. vi for till flygplatsen men fanns inte med i någon bokning. på någon vänster, eller höger, vad vet jag, hade vår bokning inte gått igenom. så vi fick välja på att betala 500 euro och följa med, eller boka ny resa för morgondagen. eftersom ingen av oss satt på 500 euro blev följden att vi bokade till dagen efter. landade runt 12 på måndagen och for direkt till jobbet.

öm, imorrn kommer jenny hem, emilie fyller år, jag jobbar tidigt och värmen ska hålla i sig. så vi får väl se vad som händer. jag ska iaf ringa landlord och tjata om en nyckel.

häj

kärlek i februari

jag är störtförälskad i mitt nya hem. lycka sprider sig i hela kroppen när jag är på väg hemåt.patetiskt kan man tycka, jag älskar det :)

kort sammanfattning blir att min kärlek till london växer för varje dag. men nu måste jag packa klart!

underbart

happ, då vart de lördag igen. maja och joel har lämnat london men jag tror dom kommer på återbesök snart igen. trevliga dagar med mycket shopping för deras del. jag blev mest trött. höhö. var ute och åt igårkväll i chainatown. hade lite otur med maten. blev inte riktigt som vi förväntat oss. men men, det blev bra iaf. därefter åkte maja och joel hem till bethnal green eftersom maja hostade konstant då hon inte åt. jag mötte upp lite jobbarkompisar som hade leaving drinks för champ på en pub, som gjorde sin sista dag igår. därefter gick vi vidare till roxy. fruktansvärt kul och jag var hemma alldeles för sent.

idag for vi till shoreditch för att äta brunch därefter vandrade vi runt lite i solen. fick en underlig underbar känsla i kroppen. vet inte, men de måste vara våren. gaaaaaaaaalet!!!


ikväll blire house party i stratford och sen ev house party2 vid old st. får se. ska jobba 10 imorrn och är redan lite trött efter några dagars turistande :)


nytt år, nytt liv

häj. jag har inte skrivit på väldigt, väldigt länge.  har haft lite för mycket för mig så att säga, inte haft ro att sätta mig ner för att skriva överhuvudtaget. men iallafall, det har blivit februari, tro det eller ej...

jag har haft finbesök från sverige för ca en månad sen. erika och elinor kom ett par dagar i början av januari. sen har jag varit på sverigebesök, vilket var otroligt skönt och välbehövt. därefter har jag nu även FLYTTAT. alldeles sant. jag har flyttat in i ett rum i samma lägenhet/hus som jenny bor i. en tjej som jobbade på zavvi blev arbetslös iom att dom gick i konkurs så hon vart så illa tvungen att flytta eftersom hon inte hade råd att bo kvar. så väldigt hastigt och lustigt flyttade jag in i söndags :) känns huuuuuuuuur bra som helst. början på ett nytt liv. nej, men äntligen ett eget rum i en mysig lägenhet som inte är kall och fuktig och inte ens helvit. Läget är perfekt; 1,5 min från Bethnal Greens tunnelbanestation precis vid en liten park. nära till det mesta, framförallt Jenny, som nu bor 2 m från mig. höhö. sen vart de internet på stället oxå så i kombination med laptop så innebär det att jag kan uppdatera lite oftare :)

Idag börjar jag som de flesta andra dagar kl 12.30. tröttsamt, men lugn och skön morgon. hade behövt gå och hämta mina sista grejer i shadwell, men det får vänta.

ikväll blire ännu mer sverigebesök :) maja kommer tillsammans med joel. och de bo´r hos mig. är ledig fre-lör, så det ska bli hur kul som helst.

juste, snö har det kommit, i massor tom. den ligger fortfarande kvar och det är relativt kallt. i förgår vare kaos i london. inga bussar gick och de flesta tubes var stängda. jag hade (o)tur och tog mig till jobbet utan problem. dock stängde vi 4 timmar innan vi skulle stängt, vilket var otroligt skönt och jag kunde gå hem och hinna leka lite i snön.
 
aja, som sagt syster kommer med pojkvän idag, jenny for hem till sverige i morse och kommer tillbaka om 2 v. nästa helg blire frankrike med liz och lite annat löst folk.

men häj!

RSS 2.0