god jul

jaha, da var julen over igen. eller inte riktigt kanske. boxing day med dess fruktansvarda rykte aterstar fortfarande. kommer bli fruktansvart pa jobbet idag. mellandagsrea eller vad man nu kan kalla det!!!!!

aja julen borjade lite smatt i sondags da jag och jenny bakade lussekatter med torrjast, biskvier och marsipankulor. gooott!!!
lillejul kom till att bli den varsta dagen i london sedan jag kom hit. innebar stress och sokande eftre en klinik som ville sticka mig i armen. det var ett projekt som hette duga. men efter 3-4 besok pa vardcentraler som vagrade, lyckades jag efter mycket tjat, svett, stress och lite grat fa ett stick i armen. 

julafton firades till halften pa jobbet vilket var forvanadsvart trevligt. alla var pa bra humor och det var inte alls hemlangtan och depression. kvallen spenderades i shadwell med jenny, massa julmat och julklappar. riktigt mysig kvall. fick aven prata hogtalartelefon med hela slakten vilket var otroligt uppskattat fran min sida :)

juldagen var oxa den en dag for sig. sov bort den till 89% och kollade darefter filmer med maria. najs och deg.

nej nu maste jag springa till office for denna mardromsdag som vantar. tjooho!

tack for julklappar och en annorlunda men bra jul

c u

influensa

ja, da har den drabbat mig igen. influensan. har legat dod i 3 dagar och inte kunnat rora pa mig. idag ahr jag lyckats ta mig ut en liten svang men ringer in sjuk till jobbet imorgon oxa.

aja, det blir ett kort inlagg. orkar eller hinner inte skriva sa mycket.

tyvar sa forsvann forra inlagget innan jag hann publicera det. sa sedan det forra har det hant en himla massa. katta har varit har, mor och faster har varit har. vilket var jattemysigt. bakade bla scones och lekte julafton.
det har varit julfest pa jobbet vilket var jattekul och sen har jag varit pa lite andra fsestligheter som oxa varit riktigt kul. sen var lina over med 3 vanner.
oppnat luckor i min chokladkalender gor jag vaje dag :) och tiden bara springer ivag.
och harom veckan fick jag ett brev av mormor som gjorde mig jatteglad!

imorgon vart de tankt att jen och jag skulle fara till ikea och handla allt infor julen. men det blev lite andrade planer sa jen far sjalv pa torsdag. pa fre ar det en flatmate till emilie som har spelning pa hoxton bar and kitchen. pa lordag ev how does it feel to be loved och pa sondag julbak :) sen ar det viss julafton onsdagen darefter. ojojoj.

nej. jag maste verkligen springa ivag nu. men snart ar jag nog frisk igen och da finns det lite normala saker att rapportera om antar jag

RSS 2.0